ukrajna oroszország

Vajon mennyire valós egy háború kitörésének veszélye. Vagy csak a nagyhatalmak vezetőinek erőfitogtatásáról van szó.


Gnezdovo Novgorod Russland Vikings Volkhov Visigoth

A függetlenként számon orosz sajtó egy része közzétett Ivasov nyílt levelét amelyben a katonatiszt azzal érvel hogy egy Ukrajna elleni háború Oroszország mint állam végét jelentheti.

. Január 31 hétfő 0757 Hír TV. Oroszország nagyon megfizetne az Ukrajna elleni támadásért Nagy árat kellene fizetnie Oroszországnak azért ha agresszióra vetemedne Ukrajna ellen jelentette ki Olaf Scholz német kancellár és Emmanuel Macron francia elnök kedden Berlinben. Olyan szakaszhoz érkeztünk amelyben Oroszország bármikor megindíthatja támadását Ukrajna ellen - húzta alá Psaki.

A hétfői nap folyamán Washington és Moszkva az ENSZ előtt tárgyalták meg a válsághelyzetet azonban semmilyen. Washington azzal vádolja Moszkvát hogy egy hamis videóval akar ürügyet találni Ukrajna lerohanására. A szóvivő egyben közölte azt is hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken Genfben tárgyal orosz hivatali partnerével Szergej Lavrovval és világossá teszi számára hogy van diplomáciai kiút.

A lehetséges intézkedések előkészítése már el is kezdődött. Civileket képeznek fegyveres harcra az ukránok miközben a NATO-főtitkár bejelentette hogy a szövetség hivatalosan nem fogja katonákkal segíteni Ukrajnát. Ukrajna Fehéroroszország és Oroszország 15 éven belül egy unió tagja lesz Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök a nemzethez intézett beszéde közben Minszkben 2022.

2 days agoA Kreml szemmel láthatóan megpróbálja komolytalanná tenni a nyugati országok figyelmeztetését hogy Oroszország bármelyik pillanatban katonai. Az Oroszország és Ukrajna közötti konfliktus miatt a világ egyre több vezetője szólal fel és int nyugalomra. Senki sem érdekelt Oroszország és Ukrajna viszonyának elmérgesedésében különösen a térség államai nem - közölte a szovjet utódállamok egy részét tömörítő Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezetének ODKB főtitkára.

Ugyanakkor soha nem szabad megszakítani a párbeszédet Moszkvával - fejtette ki a francia elnök. Ehhez felesleges is végigmenni a számokon a hadieszközök fejlettségén a hadsereg modernizációján. Kemény válaszlépésekre számíthat Oroszország ha erőszakra vetemedik Ukrajna ellen de a lehetséges büntetőintézkedések katalógusát nem hozzák nyilvánosságra mondta Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Oroszország januárban több harckocsit ágyút egyéb fegyvereket valamint lőszereket köztük tüzérségi és aknavető-lövedékeket továbbá hétezer tonna üzemanyagot szállított az általa megszállt Donyec-medencei területekre - közölte az ukrán védelmi minisztérium hírszerzési főigazgatósága pénteken a Facebookon. Jen Psaki ismételten Vlagyimir Putyin orosz elnököt hibáztatta a helyzet elmérgesedése miatt. Scholz és Macron.

Ahogyan mondjuk Mexikó sem lesz az Egyesült Államok méltó kihívója legalábbis belátható időn belül. Mint mondta egész Európa és összes szövetségese egységesen kiáll Ukrajna mellett és Oroszország azonnali válaszlépésekkel számolhatna ha támadást indít. Ha Oroszország ismét erőszakot alkalmaz Ukrajna ellen annak súlyos következményei lesznek 2022.

Oroszország állandó ENSZ-képviselője Vaszilij Nebenzija pedig figyelmeztette Ukrajnát hogy amennyiben tovább folytatják a létező békemegállapodások aláásást akkor a saját pusztulásukért lesznek felelősek idézte a The Guardian. Egyre közelebb a háborúhoz Oroszország és Ukrajna. 1350 A biztonsági kérdésekről tanácskoznak a franciaországi Brestben az EU-tagországok kül- és védelmi miniszterei valamint az EU külügyi főképviselője Josep Borrell.

Olyan szakaszhoz érkeztünk amelyben Oroszország bármikor megindíthatja támadását Ukrajna ellen - húzta alá Psaki. Rendkívül veszélyeket rejt magában az ukrán válság Oroszország ugyanis bármelyik pillanatban támadást indíthat Ukrajna ellen jelentette ki kedden a Fehér Ház szóvivője Jen Psaki. Az amerikai védelmi minisztérium szerint az oroszok egy megrendezett filmen.

Ivasov ráadásul nem a liberális ellenzék hanem a nacionalisták táborát erősíti. A szóvivő egyben közölte azt is hogy Antony Blinken amerikai külügyminiszter pénteken Genfben tárgyal orosz hivatali partnerével Szergej Lavrovval és világossá teszi számára hogy van diplomáciai kiút. A közlemény szerint mindkét államfő kifejezte hogy támogatja azokat a diplomáciai erőfeszítéseket amelyeket a jövő héten készülnek megtenni Oroszországgal párbeszéd keretében.

Ukrajna és Oroszország sem most sem a közeljövőben nem lesz egyenrangú fél. A tervek szerint január 10-én kezdődnek tárgyalások az Egyesült Államok és Oroszország között az Ukrajna körül kialakult feszültségről. Az oroszok ezt tagadják szerintük továbbra is az Egyesült Államok és a NATO gerjeszti a feszültséget.

Nagy-Britannia ugyanakkor azt jelentette be hogy fontolóra.


Https Oneeyeland Com Awards Award Images Php Award Id 3734 Ukrajna Marvel Oroszorszag


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Pin Na Doske Oroszorszag Es Ukrajna


Pin By Hetalia And Countryhuman Fan On Zabavnye Piny Ukraine Kawaii Anime Azov


Pin On Oroszorszag Es Ukrajna


Pin By Ferenczi Virag On hetalia Hetalia Hetalia Funny Hetalia Russia


Historical Figures Historical People


Yulia Tymoshenko Yulia Tymoshenko First Lady Stylish Women


Pin On Russia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel